• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

McAfee Internet Security - Nederlands - 3 Apparaten - PC / Mac / iOS / Android

Antivirus software
€ 19.9919.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.07
lees meer
McAfee Internet Security - Nederlands - 3 Apparaten - PC / Mac / iOS / Android
unknown

De oplossing is snel geïnstalleerd en blokkeert bedreigingen met behulp van anti-virus die door onafhankelijke tests is geverifieerd

Top Features

Bekroonde anti-virus blokkeert virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en nog meer op uw pc.

Anti-spam blokkeert gevaarlijke berichten voordat deze in uw postvak terechtkomen door e-mails te verwijderen die risicovolle koppelingen en virussen bevatten.

True Key™ by Intel® Security herkent uw gezicht of vingerafdruk, beveiligt uw wachtwoorden en meldt u onmiddellijk aan bij uw websites en apps op al uw apparaten.

Ouderlijk toezicht blokkeert websites en zoekresultaten waarvan u niet wilt dat uw kinderen die zien. Hiermee kunt u ook limieten instellen voor de tijd die ze online mogen doorbrengen.

McAfee® WebAdvisor waarschuwt u bij risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen te voorkomen. Het programma geeft zoekclassificaties, controleert of uw firewall en antivirusprogramma zijn geactiveerd, scant uw downloads en geeft een waarschuwing bij bekende bedreigingen.

McAfee® Shredder™ beschermt uw identiteit en privacy door belangrijke bestanden permanent van uw pc te verwijderen. Ideaal voor belastingdocumenten, financiële info en andere persoonlijke bestanden.

McAfee® QuickClean™ zorgt ervoor dat uw pc soepel en snel blijft werken door het verwijderen van cookies en tijdelijke bestanden waarmee u online te volgen bent.

Kwetsbaarheidsscanner zorgt ervoor dat uw Windows-software en andere pc-toepassingen altijd up-to-date zijn.

Beveiligingsbeheerconsole helpt u bij het beheren van de beveiliging van al uw apparaten op een gebruiksvriendelijke webpagina.

GRATIS klantenondersteuning biedt hulp via telefoon, chat of online gedurende de hele abonnementsperiode.

Eén McAfee® Internet Security-abonnement biedt beveiliging voor al uw apparaten, zoals:

  • Windows-pc's
  • iOS-smartphones en -tablets
  • Macs
  • Android-smartphones en -tablets

in winkelwagen
populair products / recent viewed box